Etsimme meidän kasvavaan Frank-joukkoomme innovatiivisia, energisiä HR-alasta kiinnostuneita myyntipäälliköitä Pohjois-Pohjanmaalle.

Myyntipäälliköt ovat avainhenkilöitä täysin uudenlaisen ja mielenkiintoisen työvälityksen yksityistämiseen liittyvän hankkeen toteuttamisessa. Myyntipäällikön monipuoliseen sekä vastuulliseen rooliin kuuluu:

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli näet mahdollisuuksia myös haastavissa tilanteissa ja olet kiinnostunut kehittämään innovatiivisia tapoja alle 30-vuotiaiden nuorten työllistämiseksi. On olennaisen tärkeää, että sinulle on luontevaa tarttua puhelimeen, kohdata uusia ihmisiä ja tehdä mahdottomasta mahdollista.

Arvostamme työntekijöissämme innovatiivisuutta, sinnikkyyttä ja rohkeutta ajatella eri tavalla. Luomme työksemme uudenlaisia toimintakonsepteja ja odotamme myös sinulta luovia ideoita mutta myös kykyä siirtyä nopeasti sanoista tekoihin.

Lisäksi on tärkeää, että olet kiinnostunut aistimaan ympärillä olevaa yhteiskuntaa ja näkemään työllistämismahdollisuuksia esimerkiksi kasvualoilla ja eri yritysmaailman sektoreilla.

Alapuolelle on listattu asioita, joita katsomme eduksi myyntipäällikön roolissa:

Frank Oy on Pohjois-Pohjanmaalla, Uudellamaalla ja Pohjois-Savossa toimiva työnvälityspalvelu. Nuorten työllistämiseen kytkeytyvien hankkeiden eteen on tehty taustatyötä jo pitkään, mutta nyt on tullut aika koota energinen tiimi tavoitteisiin pääsemisen varmistamiseksi. Olemme joukko ongelmanratkaisijoita, jotka ovat valmiita tekemään joka päivä kaikkensa tavoitteiden eteen. Meidän joukossa kaikkien näkemyksiä arvostetaan ja niiden ilmaisemiseen kannustetaan. Mikäli sinua inspiroi missiomme löytää erilaisia tapoja alle 30-vuotiaiden nuorten työllistämiseen, odotamme jo nyt sinun tapaamistasi!

Tarjoamme näköalapaikan olla osana isoa yhteiskunnallista kehitystä kohti työnvälityksen yksityistämistä. Mikäli kiinnostuit avainhenkilön roolista, täytä alla oleva lomake ja lisää tarvittavat liitteet.